Frisse smoothie met peer, appel, komkommer, kokos en citroen


Vanmorgen, zomaar, out of the blue even deze overheerlijke smoothie bij elkaar gedraaid (althans, dat heeft de keukenmachine voor mij gedaan, ik heb m heerlijk opgegeten :) Ingrediënten (voor 2 grote glazen): 2 peren 2 appels

1/2 komkommer 1 klein blikje kokosmelk scheutje citroensap 5 druppels Lemon olie Bereiden: Snij al het fruit in stukken en doe deze in de blender. Voeg de kokosmelk, citroensap en olie toe en laat draaien tot je een gladde smoothie hebt. Ik kan geen woorden vinden om uit te leggen hoe ongelooflijk lekker dit is, gewoon maken en proeven! <3

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Facebook - White Circle

©2020 Marre Bouwhuis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now