Magenta omelet met goudsbloem en kruidenkaas

Een heerlijk zomers kruiden omelet (ook te maken als muffins), een cadeautje van de zomer :) Ingrediënten: 4 - 5 goudsbloemen 1 grote bos magenta spinazie 6 eieren 100 gram kruiden roomkaas verse kruiden (munt, bieslook, citroenmelisse, wat je in de tuin hebt staan :) 1 uitje 1 teentje knoflook peper en zout Bereiden: Snij de ui en de knoflook fijn en fruit ze in een beetje olijfolie. Snij de magenta fijn en was deze zo nodig. Smoor de magenta met de uien en de knoflook totdat ze helemaal geslonken is. Klop in een kom de eitjes met de roomkaas los en voeg vast wat zout en peper toe. Meng de magenta erdoor en de losse goudsbloemblaadjes. Giet het mengsel in een taartvorm en bak de omelet in de oven in ongeveer 30 minuten gaar. Hmmmmm... ;-)

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Facebook - White Circle

©2020 Marre Bouwhuis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now